Ingrediente:

Pentru blatul de biscuiti:

  • 300 g biscuiti dulci
  • 80-100 g unt topit
Pentru crema:
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 60 ml zeama de portocala
  • 2 linguri faina
  • un varf de lingurita praf de copt

Mod de preparare:

Zdrobim biscuitii si ii amestecam cu untul topit. Presam acest amestec pe fundul unei tavi,apoi amestecam ouale cu zaharul. Adaugam zeama de portocala, apoi faina amestecata cu praful de copt.  Turnam totul peste blat si deasupra presaram 40 g fulgi de cocos si punem in cuptor pentru 25-30 minute. Cocosul de deasupra trebuie sa fie putin prajit.

Ornarea prajiturii:

Amestecam doua albusuri cu 50 g zahar pana se intareste spuma, apoi punem totul pe baie de aburi si amestecam in continuare pana se intaresc bine. Punem amestecul peste prajitura, apoi ornam deasupra cu fulgi de cocos si ciocolata rasa.

Pofta buna! 🙂

Reclame