Ingrediente

6 oua
2 cesti jumate zahar pudra
1 lingura esenta de migdale
1 lingura pudra-extract de ceai verde
1 ceasca jumate de faina
2 linguri ulei de masline
12 linguri unt nesarat, topit
6 linguri crema de branza nesarata
1 ceasca lapte condensat
1 ceasca miez de nuca prajit
1 praf de copt
frisca
sare
Mod de preparare:
Separam galbenusurile de albusuri, si amestecam bine cu zaharul pudra, apoi cu esenta de migdale. Amestecam apoi faina cu praful de copt,punem peste galbenusuri si adaugam untul topit si extractul-pudra de ceai verde.  Batem albusurile cu putin zahar pana devin tari si le adaugam in compozitie. Punem compozitia intr-o tava tapetata, la cuptor, 6-7 minute la foc iute si inca 6-7 minute la foc mediu. Dupa ce s-a racit il taiem pe din doua si il ungem cu un amestec format din crema de branza, lapte condensat si frisca, apoi il rulam si il punem in frigider timp de 2 ore. Il imbracam in frisca si putem orna cu miez de nuca prajit.
Pofta buna!🙂