Ingrediente:

  • un pachet blat dreptunghiular pandispan cu cacao
  • 4 pachete crema de zahar ars
  • 2 cutii crema de branza pentru prajituri Mascarpone
  • 1-1/2 ciocolata cu trufe frantuzeasca
  • cocktail de fructe
  • 1 punguta razatura de cocos verde
  • 4 linguri zahar brun
  • 1 esenta de vanilie
  • 300 ml lapte rece
  • 1 cutie coji de fructe confiate
  • 30 g unt/margarina
  • o cutie jeleuri in diverse forme si culori.

Mod de preparare:

Facem un sirop din 2 linguri de zahar brun, 1 pahar de zeama de cocktail si 1 esenta de vanilie. Insiropam blatul cu siropul. Facem rapid crema cu mixerul punand in vasul de plastic 1 cutie de Mascarpone, continutul celor 2 cutii de crema de zahar ars cu sirop cu tot, 300 ml lapte rece, 2 linguri de zahar brun. Umplem cu crema obtinuta tortul, are 4 foi si imbracam apoi tot cu o crema alba facuta din baterea celei de a doua cutii de crema Mascarpone cu 4 linguri de lapte rece, 30 g unt/margarina si 2 linguri de zahar alb. Presaram pe deasupra nuca de cocos verde si forma de bradut. Ornam cu cirese de cocktail drept globulete, coji de fructe multicolore confiate drept instalatie si cu bucatele de ananas, cirese, mango din cocktailul compot drept globulete. In varful bradului se aseaza o steluta galbena din jeleu, asta dupa preferinta.
Pofta buna!🙂
Voteaza