Ingrediente:

  • 5 oua
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri faina
  • zahar vanilat
  • 5 linguri zahar tos

Mod de preparare:

Se adauga intr-un castron albusurile, iar galbenusurile se pastreaza intr-o farfurie. Se bat bine de tot albusurile cu putina sare, pentru crescut.
In timp ce batem albusurile adaugam cate o lingurita de zahar tos, 5 linguri in total. Se adauga apoi unul cate unul galbenusurile batand in continuu pana se omogenizeaza. Se pun 3 linguri de ulei pe rand , dupa care se adauga zaharul amestecandu-l bine. Se pune faina in continut amestecandu-se, pana se omogenizeaza. Tava se tapeaza cu ulei si faina. Compozitia se toarna in tava si se orneaza cu visinele care au fost taiate si preparate. Se incinge cuptorul si se baga tava lasandu-se 20-30 minute.

Pofta buna!🙂