Ingrediente:

  • Aluat
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 1 pachet unt
  • 1/2 cana lapte
  • 1 lingurita de amoniac
  • 200 g faina

Crema:

  • 3 linguri de zahar
  • cacao
  • 200ml apa
  • rom
  • 150 g nuca

Mod de preparare:
Intr-un bol se amesteca urmatoarele ingrediente: untul, zaharul, laptele si cacao. Turnati amestecul intr-o oala, dupa care pune amestecul pe foc. Amesteca continuu pana incepe sa dea in clocot si se intareste. Compozitia obtinuta se lasa la racit.
Se pastreaza o cana cu grazura iar restu se amesteca.
Amestecati : faina, galbenusurile, praful de copt, nuca, aromele si albusurile batute spuma.
Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata in prealabil si se da la cuptor la foc mediu.Cand blatul este copt se lasa la racit dupa care se taie.

Pofta buna!🙂